Kongevejen 80, 3000 Helsingør

Meget velegnet til to generationer og lidt erhverv.

Meget gedigen Murermestervilla fra 1938 - den helt rigtige periode for denne fantastiske byggestil, beliggende på en hjørnegrund overfor den Internationale Højskole. Indkørsel fra to veje. På grunden ligger endvidere en stor garage samt et overdækket areal, svarende til en carport. En del af havearealet er udlagt med fliser og noget med græs. Grunden er hegnet ind af et plankeværk hvor det sidste stykke ind mod naboen er automatiske porte. Huset er indrettet i såvel kælder som tagetage, og fungerer i dag en ideel bolig for 2 generationer, der hver i sær har det hele inden for egne rammer. Kælderen er rigtig fin og tør og særdeles anvendelig. Stueetagen ligger nogle få trin over terræn, hvilket bevirker at kælderen ligger noget højere end normalt for en kælder, og derved er meget anvendelig til mange formål. Dejlig stor indkørsel med garage og adgang fra Kongevejen.
Stueetagen er indrettet med flot trapperum og fin trappe op/ned. Stort soveværelse, fint børneværelse. Badeværelse med brus. Flot, veldisponeret køkken med stort set alt. Herfra er der trappe ned til flot stor opholdsstue med pejseafnit og spiseafdeling hvor der er udgang til haven. En trappe i stuen fører ned til underetagen der er indrettet med to gode disponible rum med adgang via åben trappe fra opholdsstue. Et par trin op inde i huset, og du står i et fint kontorrum. En flot mellemgang ud til trapperum, som samtidig er et åbent bryggers. Her er der endvidere et fint disponibelt rum og et meget stort badeværelse. Tagetagen er indrettet så forældrene kan bo her, og have deres eget bad, køkken, stue og to værelser, hvor der fra stuen er udgang til sydvenstvendt balkon.
Fra indkørsel er der port til garagen, som endvidere har den dør ud til selve haven på vestsiden af huset. Fra Montebello Alle er der ligeledes indkørsel, og her er der monteret to store automatiske porte.

Huset fremtræder i meget fin stand, og er meget velegnet til to generationer samt lidt erhverv.