Gaden 2, Årsdale, 3740 Svaneke

Erhvervsbygning indeholdende Årsdale Silderøgeri kan nu købes !

Lidt syd for Svaneke og lidt nord for Nexø ligger Årsdale. Et hyggeligt lille fiskerleje, eller skal vi sige en rigtig lille perle, med romantiske gader og havneområde. En lille badestrand nord for havnen tiltrækker en del turister om sommeren. I dag er der alene dette røgeri som er aktivt, men det er det så til gengæld også. Let at finde, let at parkere, og hyggeligt at gå lidt rundt i området, inden man bestiller en af de fantastiske retter på Røgeriet, og sætter sig og spiser, mens man ser ud over stranden og nordpå langs kysten. Stedet fungerer både som salg ud af butikken, som røgeri og som restaurant. Her er plads til omkring 80 spisende gæster på træterrassen, og et antal pladser inde samt på arealet foran indgangen til forretningen. Der er i dag et rigtig godt menukort, og omsætningen afspejler da også, at rigtig meget gøres på den helt rigtige måde. Konceptet kan dog gradbøjes og justeres med forskellige nye tiltag, herunder eksempelvis let justeret drift i månederne før og efter højsæson.

Bygningerne er indrettet med en Røgeri-afdeling med ovne. Et industrikøkken med de nødvendige ting for nuværende drift. Et diskområde med indendørs spiseområde, og et praktisk lagerareal med lidt disponibelt plads. Fra køkken er der ligeledes udgang til det udendørs serveringsområdet, hvor der er adgang også til kundetoiletter.

I gården er der et køle/fryserum samt "fyrrum" til kold røgning alt tilhørende driften, og dør ud til vejen på bagsiden.

Stedet har været drevet af den samme familie i ca. 10 år, men ønskes nu afstået til ny restauratør. - Ejendommen/bygningerne sælges således først endeligt, når virksomheden er solgt og betingelser for en ny lejeaftale er på plads