Hørsholmvej 7, 3050 Humlebæk

stor, spændende ejendom med god beliggenhed.

Drømmer du om meget plads eventuelt til dig og din virksomhed, og om at bo fredeligt i landlige omgivelser, så er chancen her nu. Kun få minutters kørsel fra Motorvejen, ca. 2 km fra Humlebæk station og med busforbindelser til Hørsholm og Helsingør ligger denne særdeles anvendelige ejendom godt trukket tilbage fra Hovedvejen.

Huset fremtræder som en trelænget ejendom på langt over 700 m2 m2 fra 1970/76 hvor noget er en stor fritliggende garagebygning med værkstedsgrav og stort loftsareal. Minder mest af alt om en stor trelænget villa på landet.
Ejendommen har været brugt som blandet bolig / erhverv i en længere årrække. I dag er 170m2 godkendt som bolig (vestfløjen) mens resten har været anvendt periodevis som bolig og udlejet til borgere bl.a. anviste fra kommunen.

Ejendommen vil kunne anvendes til rigtig mange formål, hvor brugere ikke nødvendigvis behøver at dele faciliteter, ligesom det ifølge kommunen vil være muligt at inddrage yderligere m2 til boligareal, da hele bygningen er opført samtidig og stort set med samme isoleringsgrad m.v. Alle tre længer indeholder flere opholdsrum, nogle små, nogle store. I et hjørne af ejendommen er husets varmeinstallation placeret. I dag fyres primært med træpiller som suppleres med pejs og brændeovn. To køkkener, og tre rigtige badeværelser og meget, meget mere. Underetagen er et kapitel for sig selv, og indrettet på en spændende måde, så man i gavlen af den ene fløj har en stor terrasse ude med dørparti fra meget anvendeligt rum. Kælderen har overvejende været anvendt som depotrum.

En meget spændende ejendom med mange muligheder.